POLÍTICA
Política 10/11/2012

La vicepresidenta Joana Ortega, amb guants de boxa per a 'Yo Dona'

El setmanari publica un reportatge sobre les polítiques catalanes i la forma com compaginen la seva tasca en campanya amb la vida familiar

Ara
1 min
Ortega, fotografiada amb guants de boxa

BarcelonaJoana Ortega, vicepresidenta del Govern, amb guants de boxa enfundats, roba esportiva i cabell recollit. Així s'ha fotografiat per a un reportatge del setmanari 'Yo Dona' la també número dos de CiU a les eleccions del 25 de novembre, que explica que per mantenir-se en forma i forta per a períodes com els actuals de campanya practica kickboxing.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el reportatge hi apareixen també altres polítiques catalanes que relaten per a la revista els equilibris que han de fer per compaginar la seva tasca política i de campanya amb la vida familiar. Així, hi apareix Anna Simó, número tres de la llista d'ERC, que farà una campanya electoral de baixa intensitat perquè fa encara no tres setmanes que ha estat mare. O la número cinc de la llista del PSC, Rocío Martínez-Sampere, mare de dos fills, fotografiada amb el seu company de partit Jaume Collboni.

També hi apareixen la candidata popular, Alícia Sánchez-Camacho, fotografiada abraçant el seu fill; la número dos d'ICV-EUiA, Dolors Camats –mare de dos fills–, retratada en una concentració a favor de l'ensenyament musical, i la número sis de C's per Barcelona, Carmen de Rivera, al Parlament. Fins i tot la líder de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, és presentada com una política del país, que ara, amb els fills ja grans, es dedica "en cos i ànima" al que li agrada.

stats