ACCIDENT DE METRO
Política 03/05/2013

"No demanem una condemna, demanem una investigació": les víctimes de l'accident del metro de València responen a Fabra

Un vídeo llançat per les víctimes del sinistre replica a la carta del president de la Generalitat valenciana, que insisteix que la causa s'ha arxivat fins a tres vegades

Ara
1 min

Barcelona"L'Audiència provincial, en la seva interlocutòria del 7 de maig de 2008, va arxivar definitivament el procediment penal en determinar que la causa del tràgic accident va ser l'excés de velocitat del conductor. Anteriorment, altres dues sentències van imputar al mecanisme del tren el descarrilament". Aquesta és la resposta que ha enviat el president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, a l'associació de víctimes de l'accident de metro de València de fa gairebé 7 anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les víctimes, en un vídeo de resposta penjat a Youtube, reclamen que hi hagi una "investigació" i, si s'escau, un "judici", per tal d'esclarir els fets: la portaveu de la fiscalia, Susana Gisbert, 'versus' Vicente Baeza, advocat de les víctimes.

El programa de televisió 'Salvados', de La Sexta, va posar de manifest les implicacions polítiques en la gestió de l'accident.

stats