POLÍTICA
Política 02/02/2012

Vidal-Quadras retreu a Sánchez-Camacho que col·labori amb el "projecte secessionista" de CiU

Creu que en lloc de reunir-se amb De Guindos i Montoro per reclamar els diners que l'Estat deu a Catalunya hauria de reclamar una retallada de la despesa pública

Acn
1 min
Alejo Vidal-Quadras / ACN

BarcelonaL'eurodiputat del PP Alejo Vidal-Quadras ha retret a la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, que actuï com a "padrina de la colla de malgastadors irresponsables que són els nacionalistes ajudant-los a aconseguir més diners per seguir construint el projecte secessionista" i ha criticat que utilitzi un llenguatge amb "càrregues de pólvora ideològica" en parlar d'"un millor ancoratge de Catalunya a Espanya". Per l'eurodiputat popular i vicepresident del Parlament Europeu, la presidenta del seu partit s'ha de preocupar pels milions de petits comerciants, professionals, assalariats i comerciants en lloc dels "elitistes i reduïts cenacles que pul·lulen en pel Cercle d'Economia, el Cercle Eqüestre i Foment del Treball".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Vidal-Quadras ha valorat d'aquesta manera, en una entrada al seu blog aquest dijous, les trobades que Sánchez-Camacho va mantenir amb els ministres d'Economia i Hisenda, Luis de Guindos i Cristóbal Montoro, per demanar-los que els pressupostos del 2012 incloguin els diners que l'Estat deu a Catalunya. Per l'eurodiputat popular, "la bona de l'Alícia" va actuar "plena de tanta ingenuïtat com de seràfica intenció" i creu que s'equivoca quan s'erigeix com la mediadora entre la societat civil catalana i el govern espanyol.

Vidal-Quadras considera que Sánchez-Camacho l'erra quan posa Catalunya i Espanya en un rang d'igualtat i utilitza unes expressions "carregades de pólvora ideològica que aconsegueixen ser imposades pels seus inventors fins al punt que els seus teòrics oponents acaben fent-les seves". L'eurodiputat popular ha deplorat, a més, que la presidenta dels populars catalans pressuposi que és Espanya "qui ha de posar tot de la seva part perquè Catalunya se senti a gust en aquesta relació bilateral".

stats