Política 14/01/2016

Celia Villalobos: "Mentre les portin netes per no passar-me els polls, em sembla perfecte que portin rastes"

La vicepresidenta primera del Congrés opina sobre els nous diputats de Podem 

Ara
1 min

"Mentre les portin netes per no passar-me els polls, a mi em sembla perfecte que portin rastes". La frase l’ha dit la vicepresidenta primera del Congrés, Celia Villalobos, en una entrevista al programa 'La Mañana', de TVE. La foto del diputat canari Alberto Rodríguez, líder de Podem a Santa Cruz de Tenerife, apareix avui a la portada del diari 'Abc', amb Mariano Rajoy que se'l mira des del seu escó. La diputada del PP ha dit que no li importa que un diputat porti rastes, sigui de Podem o de qualsevol altre partit, "del PP o del que sigui".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La primera sessió de la nova legislatura al Congrés va estar marcada pels gestos dels nous diputats, especialment els de Podem, que van prometre el càrrec amb fórmules diferents de les habituals. La diputada Carolina Bescansa va acudir al ple amb el seu nadó per defensar "qua les mares puguin criar els seus fills com vulguin". Sobre això, Villalobos ha recordat que al Congrés hi ha una llar d'infants.

Podem ja ha respost a les paraules de Villalobos sobre les rastes i els polls amb un tuit amb unes declaracions d'Íñigo Errejón.

stats