Política 30/09/2014

Els Mossos desallotgen la vintena de tendes acampades davant de la delegació del govern espanyol

Havien acampat després de la concentració a la plaça Sant Jaume i tenien previst debatre en assemblea si es quedaven fins el 9-N

Ara
1 min
L'acampada davant de la Delegació del govern espanyol per protestar per la suspensió del 9-N / CÈLIA ATSET

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra segueixen amb el desallotjament de la vintena de tendes de campanya que havien acampat davant de la delegació del govern espanyol. En un primer moment, els Mossos han pres les tendes de campanya als manifestants, tot i que aquests n'han recol·locat dues. Uns minuts després, els Mossos han intentat per segona vegada desallotjar el centenar de persones que encara es concentren. Finalment, han concentrat tots els manifestants al carrer Mallorca. Han fet una crida a tornar-se a concentrar demà a les 7 de la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els manifestants proclamen crits com "independència per canviar-ho tot", "cap tribunal ens tallarà les ales", "la policia tortura i assassina", "resistència" o "sense desobediència no hi ha independència". Entre les persones que es concentren hi ha el diputat de la CUP David Fernández.

La mobilització en contra la suspensió del Constitucional de la llei de consultes i del 9-N seguia perquè l'esquerra independentista havia convocat una manifestació des de plaça de Sant Jaume fins la delegació del govern espanyol. En arribar-hi, hi havien col·locat una vintena tendes de campanya a la cruïlla entre el carrer Mallorca i el carrer Roger de Llúria. A les 23.30 hores tenien previst debatre en assemblea si es queden acampats fins el 9 de novembre.

La mobilització es pot seguir a través del hashtag #acampada9n, per on s'anima a la gent a unir-se a la mobilització. L'etiqueta és Trending Topic a Espanya. Algunes piulades informaven que calia començar a crear comissions per organitzar-se.

stats