Política 09/03/2011

Blanco diu que ha eliminat l'acte del PSOE a Vistalegre per "estratègia electoral"

Zapatero diu que la supressió de l'acte no té a veure amb la seva successió

Miquel Codolar
1 min

MadridEl ministre de Foment i vicesecretari general del PSOE, José Blanco, ha explicat que ell planifica la campanya del PSOE per a les eleccions municipals i autonòmiques "per guanyar les eleccions i no pel que diguin els periodistes". La decisió de suspendre l'acte del 3 d'abril a la plaça de toros de Vistalegre, un espai emblemàtic pel partit, la va prendre dilluns passat el comitè electoral que Blanco presideix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En comptes de fer grans actes amb àmplia repercussió, el PSOE prioritzarà focalitzar la campanya a cada territori, per no convertir les eleccions en un examen al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Blanco ha indicat que "jo planifico la campanya per guanyar, no pel que diguin els periodistes", ha etzibat, argumentant que "quan ho expliqui ho entendran tot". Ha atribuït la modificació de l'esdeveniment a "les estratègies" que en aquest cas "no les puc explicar", ha conclòs.

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, preguntat per si la supressió de l'acte a la plaça de toros té a veure amb la seva successió, ha respòs amb un escuet "no". Després, preguntat sobre quina opinió li mereix la supressió de l'esdeveniment, ha dit "bé, bé".

stats