Política 19/04/2014

Vox posarà l'accent de la campanya europea en Catalunya

La formació liderada per Aleix Vidal-Quadras, que s'oposa frontalment al procés sobiranista, preveu sis visites dels seus candidats al territori català

Europa Press
1 min
Alejo Vidal-Quadras, durant la presentació, aquest dijous, de Vox a Barcelona / MANOLO GARCIA

BarcelonaEl cap de llista de Vox a les eleccions europees i exeurodiputat popular, Aleix Vidal-Quadras, i el també candidat als comicis i exdiputat del PP basc, Santiago Abascal, posaran l'accent de la seva campanya electoral al 25-M en Catalunya. La nova formació, que és partidària de la supressió de les comunitats autònomes i que s'oposa frontalment al procés sobiranista, ha previst un mínim de sis visites dels seus candidats al territori català abans de les eleccions europees.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han informat a Europa Press fonts del partit, els candidats visitaran Catalunya tres vegades a l'abril i tres al maig, i Vidal-Quadras anirà a Barcelona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Tarragona. Per la seva banda, Abascal visitarà Lleida i serà a Barcelona durant la celebració de Sant Jordi per participar en l'acte de presentació pública de l'associació Societat Civil Catalana, contrària a la independència.

A més, està previst que l'exfuncionari de Presons que va ser segrestat per ETA i cofundador de Vox, José Antonio Ortega Lara, participi en dos esdeveniments de campanya a Catalunya. De cara a les eleccions del 25 de maig, Vox ha inclòs a la seva llista dos regidors catalans independents: Pablo Barranco, de Sant Just Desvern, i Alfredo Serrano, de Cabrils, que ha donat suport al recurs contra l'ús del cens de cara a la consulta prevista pel 9 de novembre.

stats