Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

El PSOE es prepara per a un possible avançament de les eleccions generals, segons 'El País' i 'El Mundo'

La crisi i la pèrdua del suport parlamentari i ciutadà podrien fer que Zapatero decidís convocar els comicis abans del març del 2012

El PSOE es prepara per a un possible avançament de les eleccions generals. Segons informa El País aquest dilluns, destacats dirigents socialistes treballen amb la possibilitat que José Luis Rodríguez Zapatero avanci els comicis. La cita seria al novembre. Segons el diari, "diferents fonts consultades argumenten que hi ha factors clau que poden desembocar en l'avançament electoral". Entre aquests factors hi ha la crisi, les circumstàncies polítiques, l'estabilitat parlamentària, el clima social o el deteriorament del suport ciutadà al PSOE.

El diari El Mundo també arrenca la seva edició de dilluns amb la informació del possible avançament electoral. Segons el diari de Pedro J. Ramírez, els socialistes intentarien aprofitar-se de les bones dades pel que fa a l'ocupació que deixaria la temporada turística de l'estiu. Per tant, la data de les eleccions seria el 20 o el 27 de novembre. El Mundo destaca que són Zapatero, Rubalcaba, Blanco, Iglesias i Bono els encarregats de valorar la possibilitat tot i que la decisió final l'hauria de prendre el mateix Zapatero.

El president del govern espanyol ha reiterat públicament que esgotaria la legislatura i que no hi hauria eleccions fins al març del 2012.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT