"L'home que va liderar la Transició", portada de l''Última Hora Ibiza'

'Diario de Ibiza' titula: "Espanya s'acomiada de Suárez"

Els diaris d'aquest dilluns titulen:

Ultima Hora Ibiza: "L'home que va liderar la Transició"

Diario de Ibiza: "Espanya s'acomiada de Suárez"

Ultima Hora: "Adéu al president de la Transició"

Menorca Diario: "Espanya acomiada el president que va forjar la democràcia"

ARA Balears: "El llegat polític de Suárez, en disputa"

Abc: "Mor Adolfo Suárez, el president que va inventar una altra Espanya". Subtítol: "El rei elogia la 'generositat' d'un 'home d'Estat', que va morir ahir després de deu anys de malaltia"El País: "El forjador de la democràcia". Subtítol: "El primer cap de govern [espanyol] després de la dictadura rep l'unànime reconeixement de la societat espanyola a la seva històrica aportació a la Transició" // "Le Pen aconsegueix un gran avenç en les eleccions locals a França"

El Mundo: "Adéu al mite de la Transició" // "Antidisturbis demanen destituir els seus comandaments pel bunyol de dispositiu davant dels indignats"

La Razón: "Gràcies, president", sobre la mort de Suárez.

El Periódico: "Suárez ja és un símbol" // "Gesta al Bernabéu" // "Els grups de la marxa de Madrid es desvinculen dels actes violents"

La Vanguardia: "Adéu a Suárez, l'artífex de la transició". En el subtítol: "Mor el primer president de la democràcia a Espanya"

El Punt Avui: "Figura clau de la Transició". En el subtítol: "Dol per la mort d'Adolfo Suárez, el primer president espanyol de la democràcia"

Ara: "El llegat polític de Suárez, en disputa" // "Als peus de Messi (3-4)" // "La Generalitat denuncia l'Estat al Tribunal Suprem pels límits de dèficit"