RENOVACIÓ

Les Noves Generacions del PP renovaran el seu ideari polític

Durant la primera quinzena de febrer realitzaran 10 reunions per debatre el seu futur i la primera serà aquest dilluns a Sant Joan

Noves Generacions del PP balear du a terme a partir d'aquest dilluns la seva I Conferència Política per renovar l'ideari, la imatge de la formació i per debatre com arribar als joves de les Illes.

Durant la primera quinzena de febrer hi haurà deu reunions en diferents punts de les Illes on debatran sobre la seva imatge i el seu futur, i les conclusions de les quals es presentaran a Binissalem el 20 de febrer.

L'organització juvenil del PP balear, amb prop de 1.800 afiliats a les Illes, cerca "renovar l'ideari polític i trobar nous mecanismes de sinergia entre els joves i la política".

El secretari general de NNGG a Balears, Pedro Álvarez, ha assegurat que l'objectiu és "continuar sent un referent" com a partit i "aconseguir la confiança d'un col·lectiu tan fonamental com són els joves".

Álvarez espera la participació de més d'un centenar de joves en les reunions que començaran aquest dilluns a Sant Joan amb joves d'Algaida, Lloret, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, sa Pobla, Sineu, Santa Margalida i Llubí.

La conferència política la clausuraran el president de PP balear, Miquel Vidal, i el de NG, Andrés Ferrer.

El + vist

El + comentat