Rodríguez demana a Bauzá que se'n vagi "com més aviat millor" però es desmarca dels crítics

La portaveu popular al Parlament, Marga Prohens, no desvetlla si serà amb els crítics a Binicomprat

El president del PP de Palma, José María Rodríguez, ha explicat que s'ha de "materialitzar com més aviat millor" la dimissió del president del PP balear, José Ramón Bauzá, però ha deixat clar que és una decisió del partit, que ha de fixar els terminis que estimi oportuns.

A les portes de la seu del PP balear, Rodríguez ha recordat que Bauzá ja va anunciar que abandonaria la seva responsabilitat com a president del PP balear i, per tant, ara es tracta que "marxi quan convingui més al partit". Rodríguez assistirà aquest horabaixa a la reunió del comitè executiu del PP convocada pel mateix Bauzá a les 17 h, però no a la del sector crític d'Algaida, a la qual no ha estat convidat. En aquest context ha explicat que una qüestió és el partit, que es regeix per unes normes, i una altra és el sector crític, que "sembla que és assembleari, però el PP no ho és", ha subratllat.

Prohens no diu si serà a Binicomprat

Per part seva, la portaveu del PP al Parlament, Marga Prohens, no ha desvetllat si acudirà a la reunió del sector crític i esperarà el resultat del comitè de direcció. A Prohens li sembla interessant escoltar qualsevol plantejament que realitzi un militant o un grup del PP, però "no participarà en un linxament públic de cap persona" de la seva formació.