Disfresses de siurell per denunciar la precarietat laboral

La Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Mallorca realitza un acte de protesta a les portes del Parlament en el qual acusen "els polítics que governen" d'"esclavistes i mentiders"

La Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca, formada per les Padrines i Padrins Flauta, Jubilats de CCOO, Jubilats d'UGT, la Federació de Pensionistes de la CAIB i Jubilats per Mallorca, ha denunciat aquest dimarts dematí a les portes del Parlament de les Illes a Palma la precarietat laboral que condemna una gran part de treballadors de les Illes. Disfressats de siurell, una jugueta de les classes populars l'origen de la qual s'hauria de cercar entre les capes més baixes de la societat, han acusat "els polítics que governen" d'"esclavistes i mentiders".

La denúncia que han realitzat és "contra la sobreexplotació esclavista de molts de treballadors, obligats a fer moltes més hores que no cobren i/o obligats a fer hores en negre amb una retribució baixíssima per hora treballada".

Es tracta de la continuació de l'acte que el passat 20 de setembre la Plataforma va realitzar encadenant-se a les portes del Palau de Congressos de Palma. L'acció d'aquest dimarts ha servit per fer pública la campanya a la premsa, però per dimarts que ve, dia 16 de desembre, ha convocat una protesta a les portes del Parlament per denunciar una precarietat laboral que "gairebé sembla mentida".

El + vist

El + comentat