‘La cúpula’ i ‘Arrow’ tornen a Antena 3 durant l’estiu

Antena 3 recupera aquest vespre dues sèries que li van donar grans alegries l’any passat. A les 22.40 arrenca la segona temporada de La cúpula, la ficció basada en la novel·la homònima de Stephen King -que fa un cameo al capítol d’aquesta nit- sobre els habitants d’un poble que, de sobte, es troben atrapats dins d’una barrera invisible que els impedeix sortir i que tampoc no permet que res ni ningú de fora hi entri. L’estrena de la sèrie a Antena 3, el setembre passat, va suposar el millor debut d’una ficció estrangera en aquesta cadena, amb 4,6 milions d’espectadors i un 26,9% de quota de pantalla al conjunt d’Espanya, i de mitjana els 13 episodis van acostar-se als 3,8 milions de seguidors. La segona etapa, que arriba a Espanya directament en obert, es va estrenar als EUA fa 15 dies, i per això Antena 3 ha preferit no esperar al setembre i programar-la durant l’estiu.

A les 23.20, just a continuació de La cúpula, arribarà l’altre retorn de la nit, el d’ Arrow. La primera temporada es va veure a Antena 3 l’estiu passat, amb un resultat prou satisfactori (1,7 milions d’espectadors i un 12,7%) i ara repetirà en la mateixa època de l’any. En aquesta segona temporada, que The CW va estrenar a l’octubre i que ja s’ha pogut veure a Espanya a través del canal de pagament Calle 13, el superheroi protagonista de la ficció s’haurà de refer de la mort del seu millor amic, el Tommy, de la qual se sent responsable.

A banda d’aquests dos retorns, Antena 3 estrenarà dijous la sèrie Rehenes, i més endavant -en una data encara per concretar- oferirà la segona temporada de Vikingos, la primera temporada de la qual va tenir una bona acollida l’estiu passat.

El + vist

El + comentat