Les demandes dels actors aturen el rodatge de ‘The Big Bang Theory’

Warner Bros ha reconegut en un comunicat que el rodatge de la vuitena temporada de The Big Bang Theory, que havia de començar dimecres, s’ha posposat oficialment. Els cinc actors protagonistes han tensat el pols amb la productora perquè reclamen un augment en les seves retribucions. La pretensió dels tres intèrprets principals -Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco-és passar de cobrar poc més de 300.000 dòlars per episodi (més un 0,25% dels beneficis) a un milió de dòlars per capítol (la xifra mítica a la qual van arribar els sis protagonistes de Friends en la negociació del 2001). També Simon Helberg i Kunal Nayyar, que cobren actualment 125.000 i 75.000 dòlars per capítol, s’han plantat i demanen augments proporcionals. En el conflicte, en canvi, no hi ha les dues incorporacions principals de l’última temporada: tant Melissa Rauch com Mayim Bialik van fitxar per dos anys, així que no serà fins a la temporada que ve que podran renegociar els seus salaris.

A principis de juliol la presidenta de CBS Entertainment, Nina Tassler, va assegurar que tenia “molta confiança” a poder tancar acords amb el càsting, de manera que es complís la data d’estrena prevista, el 22 de setembre, amb un episodi especial d’una hora de durada. La primera meitat de la sèrie s’emetrà els dilluns, en comptes dels dijous.

Les pretensions dels actors tenen com a principal argument l’èxit aconseguit per la sèrie, que s’ha convertit en la sitcom més vista als Estats Units, amb una audiència creixent des que es va estrenar, el setembre del 2007. A més, ja suma cinc premis Emmy, entre molts altres guardons.

Més continguts de