Casa Ametller obrirà locals amb restaurant a Barcelona

El grup Casa Ametller està a punt d’instal·lar a Barcelona el seu nou concepte de botiga restaurant, una fórmula que ja ha assajat en alguna ciutat però que vol implantar amb novetats a Barcelona abans que acabi l’any. El primer restaurant de Casa Ametller s’ubicarà al carrer Casanova 222 i el segon, ja l’any que ve, es posarà en marxa a la botiga del carrer València, que s’ampliarà per acollir-hi el nou espai de restauració, segons va explicar a l’ARA el director general de l’empresa, Josep Ametller.

Seran establiments d’autoservei on se serviran amanides que el client podrà fer-se al gust i plats calents, així com tota l’oferta de fruita i postres que es pot trobar a les botigues. Els menús es podran prendre al mateix local o demanar-los per endur. “La idea és que el client, si vol, pugui quedar-se a fer un àpat”, va afegir l’empresari. Els que es quedin a consumir al restaurant, però, hauran de pagar a banda el servei a taula, una pràctica que Ametller vol intentar implantar tot i saber que el consumidor català no hi està tan acostumat: “El client trobarà a la factura el preu del servei de taula i decidirà si vol pagar-lo o no; si no ho fa, haurà de dir per què, però jo trobo coherent pagar si es rep un bon servei”, va afirmar el director del grup.

La fórmula que combina supermercat i corner de degustació ja funciona en llocs com Sitges, Molins de Rei i Terrassa, però l’aterratge a Barcelona amb un concepte nou que aposta encara més per la restauració serà una prova de foc.

El grup Casa Ametller està format per 11 empreses, 6 de les quals productores agrícoles. “Nosaltres encara ens presentem com una empresa productora; les nostres botigues serveixen per acostar el producte als clients”, va insistir Ametller. L’empresa va néixer fa 13 anys a Olèrdola i aquest 2014 facturarà 105 milions d’euros, un 20% més. Tancarà l’any amb una xarxa de 80 botigues a Catalunya i una plantilla total del grup que ja supera el miler de treballadors.

Més continguts de

El + vist

El + comentat