Publicitat
Publicitat

Nostrum surt demà a borsa i ja se centra en la seva expansió

Home Meal Replacement, l’empresa propietària de Nostrum, començarà a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB, la borsa de les petites i mitjanes empreses) aquest dijous amb un preu de sortida d’1,73 euros per acció. La cadena de menjar preparat va tancar fa tres setmanes una ampliació de capital de 6,4 milions d’euros com a pas previ a sortir als parquets.

L’empresa va captar un 28% més de recursos dels que inicialment havia previst quan va anunciar una ampliació de capital de cinc milions. Amb totes dues operacions, Home Meal encara el seu projecte d’expansió, que passa no només per Espanya sinó també pel mercat europeu.

Nostrum aspira a guanyar penetració a Espanya amb l’obertura d’establiments en territoris fins ara inexplorats. La seva xarxa de botigues es concentra ara al voltant de tres focus: Barcelona, Madrid i Bilbao. El creixement a Europa és un altre dels eixos principals de l’estratègia de la companyia que presideix Quirze Salomó a través del model de franquícies.

La millora dels números de l’empresa Home Meal Replacement ha estat notable en els últims anys. Aquest 2014 confia a triplicar les vendes i tancar l’exercici amb una facturació de 20 milions d’euros, quan fa només dos anys els seus ingressos eren de set milions. La xarxa de Nostrum compta amb 110 botigues, la gran majoria franquícies, on treballen 300 persones. L’empresa compta amb unes 200 persones com a treballadors directes i serveix cada dia uns 40.000 plats preparats.

El MAB supera la crisi de Gowex

La imminent sortida a borsa de Nostrum al mercat alternatiu borsari confirma que aquesta borsa per a petites i mitjanes empreses comença a superar la greu crisi que va patir durant l’estiu a causa del frau de Gowex. L’empresa que presidia Jenaro García va manipular els seus comptes durant anys i va quedar palesa la falta de control tant dels reguladors i auditors com del mateix MAB.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT