LLIGA DE CAMPIONS
Esports 05/04/2011

Abidal ja camina amb els seus companys

Éric Abidal no ha deixat en cap moment de somriure, però ahir tenia un motiu més per mostrar la seva alegria. El defensa va tornar a vestir-se de curt divuit dies després de passar per la sala d'operacions.

Nuria García
2 min
Abidal s'ha tornat a posar la roba de treball després de l'operació en què li van extirpar un tumor al fetge.

Barcelona.Només divuit dies després de passar per la sala d'operacions perquè els metges li extirpessin un tumor del fetge, ahir Éric Abidal va tornar a vestir-se de curt. El defensa francès, que la setmana passada ja va passar per un entrenament dels seus companys vestit amb roba de carrer per saludar-los, ahir va saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva amb roba de feina i va caminar durant una bona estona. El central està recuperat de l'operació i ha començat a exercitar-se, tot i que al marge del grup, amb l'objectiu d'anar agafant confiança de mica en mica per poder-se reincorporar a l'equip.

Si Abidal va ser la sorpresa en l'entrenament, les novetats van ser Pedro i Maxwell. Els dos jugadors, que no van viatjar a Vila-real per precaució, estan recuperats de les seves molèsties i ahir ja es van exercitar al mateix ritme que la resta del grup. Així doncs, si tot va bé, el tècnic Pep Guardiola ja podrà comptar amb ells per al partit de demà contra el Xakhtar Donetsk.

Per la seva banda, el capità Carles Puyol segueix el seu procés de recuperació. Tot i que segueix entrenant-se sol, ahir va treballar sobre la gespa de la Ciutat Esportiva. Ho va fer al costat dels preparadors físics del club, Paco Seirul·lo i Lorenzo Buenaventura. L'única absència, destacada, això sí, sobre la gespa va ser la de l'argentí Leo Messi. El davanter , que va jugar el tram final del partit contra el Vila-real dissabte malgrat que tornava tocat de la selecció, va fer treball de recuperació i es va quedar al gimnàs.

A Donetsk, sense aficionats

L'entrenament d'ahir va ser el primer dels tres que el Barça té previst fer abans del partit que demà, dimecres, enfrontarà els blaugranes amb el Xakhtar Donetsk en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Després de guanyar al Vila-real al Madrigal (0-1), els jugadors van gaudir d'un dia de festa i ahir van tornar a la feina per preparar aquest partit, en què seria bo deixar encarrilada l'eliminatòria de cara a la complicada tornada a Donetsk. Per aquesta tarda, Pep Guardiola ha previst una sessió al Camp Nou (18 hores).

I de cara al partit de tornada, es va saber ahir que la nova agència de viatges del club, Halcón Viatges, ha suspès el vol per a aficionats que tenia previst per la poca demanda que ha despertat el partit. El viatge, d'un sol dia i sense allotjament, valia 510 euros. El Barça ha informat que tornarà el preu de les entrades als aficionats que tenien intenció d'anar-hi. L'últim cop que el Barça va jugar a Donetsk, malgrat que llavors sí que calia passar-hi una nit, els aficionats sí que van poder fer el viatge fins a la ciutat ucraïnesa.

stats