Esports 14/09/2012

Alexis se suma a la baixa d'Iniesta i no serà a Getafe

Els partits de seleccions han tingut conseqüències negatives per al Barça. Tito Vilanova no podrà comptar amb Alexis ni Iniesta per jugar demà a Getafe. El xilè va tornar amb una ruptura muscular.

àlex Gozalbo
2 min
Alexis se suma a la baixa d'Iniesta i no serà a Getafe

BARCELONA.Les aturades de Lliga perquè els jugadors disputin partits internacionals amb les seves seleccions no acostumen a tenir una bona digestió per al Barça, que demà tindrà les baixes d'Alexis Sánchez i Andrés Iniesta per jugar a l'incòmode camp del Getafe. A més, Jordi Alba és dubte per culpa d'un procés gripal.

El davanter xilè del Barça va acabar amb molèsties a la cuixa esquerra l'últim partit internacional amb la selecció xilena. Les proves fetes ahir van confirmar que Alexis té una petita ruptura a l'adductor. El jugador blaugrana serà baixa demà a Getafe i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits.

Tito Vilanova haurà de pensar canvis per a l'atac del Barça, en què l'entrenador del Barça tampoc podrà comptar amb Andrés Iniesta, que va tornar dels dos compromisos de la selecció espanyola amb una elongació a l'adductor de la cama dreta. El migcampista de Fuentealbilla estarà entre 10 i 15 dies allunyat dels terrenys de joc. "La lesió d'Andrés Iniesta és una baixa important, hem tingut mala sort. Venim dels partits de seleccions i ens hem de recuperar bé perquè sabem que sempre ens costa", adverteix Pedro. El futbolista canari no es va perdre un entrenament vespertí en què també hi van ser Leo Messi i Javier Mascherano.

Pedro, amb confiança

Un dels futbolistes que més bones sensacions està deixant en aquest inici de temporada a can Barça és Pedro. "M'estic trobant bé i estic amb confiança. Espero seguir en aquesta línia. Estic fent les mateixes coses que altres anys, encara que ara estic tenint aquell punt de sort amb vista al gol. És una qüestió d'estat d'ànim i de sort", va dir ahir el davanter, que no s'oblida de la temporada passada: "Em va costar agafar el ritme dels meus companys".

El Barça suma nou punts de nou possibles i acumula vuit gols en tres partits, però segons Pedro la proposta futbolística pot evolucionar: "Encara podem millorar el nostre joc. Sempre es pot millorar, sempre hi ha errades que es poden corregir. Estem treballant per trobar el nostre millor nivell".

stats