L’EXAMEN DE “LA TDP”

Anàlisi Ricard Torquemada

INIMAGINABLE MESSI

No podem acceptar com una rutina que trenqui un nou rècord. El rècord d’Alcántara feia gairebé 100 anys que estava vigent. L’argentí ja va demostrar contra el City que ha tornat la seva millor versió. Va aparèixer entre línies, dolç en el primer toc i contundent rematant. Per guardar-se la pilota del rècord, no va parar fins a fer tres gols.

ÚNIC INIESTA

El Barça juga diferent quan Iniesta apareix en la seva màxima expressió, quan reparteix caramels. Va trobar l’equilibri entre la pausa i el joc directe, entre el dríbling i la passada interior, entre la delicadesa i la potència. Va veure el partit en 3 dimensions, fent un gol i participant en dos més. Si està fi, el Barça somriu.

AGRAÏTS ALEXIS I PEDRO

Van desafiar amb el seu futbol la titularitat de Neymar. Amb espurna, els dos van marcar, intimidant el rival, mostrant-se ambiciosos amb la pilota, delicats en el toc i precisos en el joc interior. Potser Pedro va ser més regular que Alexis, però tots dos van pessigar la defensa rival, accelerant l’atac blaugrana i combinant tant amb Messi com amb els migcampistes.

MADUR BARTRA

Potser no era el partit més exigent, però no va especular, conscient que no pot fallar quan juga. Va guanyar sempre el cos a cos, va anticipar amb èxit, corregint l’esquena dels socis en jugades puntuals. És inflexible en el refús, sempre vol donar continuïtat al joc, donant estabilitat. Madur en tot moment, suma mèrits per ser titular la pròxima temporada. És regular, falta valentia per donar-li la confirmació.

El + vist

El + comentat