Publicitat
Publicitat

L’EXAMEN DE ‘LA TDP’

Anàlisi Ricard Torquemada

BENVINGUDA: ESTRATÈGIA

El futbol ja té aquestes coses: el treball de laboratori del Barça ha existit sempre però arriben els gols ara. El de Piqué, el primer en un córner en llarg, però a Osca i València ja s’havia marcat en córners servits en curt. El Barça mai serà un martell en jugades d’estratègia per les característiques dels jugadors, però millora.

OXIGENANT: JORDI ALBA

Va ser un actor secundari però va interpretar bé el rol i va ajudar a elevar l’obra col·lectiva. Va estimular el Barça en moments de frustració i si es va equivocar va corregir-ho, donant moltes vides a la mateixa escena. Va donar profunditat, va transmetre convicció i un canvi seu d’orientació llarg va acabar amb el 4-1, de Pedro.

INIGUALABLE: MESSI

Va desencallar el partit amb el seu talent quan el Barça estava perdut. Des de la zona central, on és més productiu encara que surti des de la dreta, va rebentar el derbi amb dues accions pròpies d’un escollit. Estava dolç i va canviar el partit amb la jugada del gol de l’empat: un control a la frontal, finta i xut amb trajectòria magnífica. Ell va liderar la reacció blaugrana.

INSEGUR: BUSQUETS

Ningú protegeix la pilota millor que ell, però si té opcions més clares les hauria de seleccionar per guanyar en seguretat. Sigui o no falta de Caicedo, tenia una passada oberta i va preferir protegir la pilota en la jugada del 0-1. Errades clau en el resultat i l’autoestima del jugador, que va perdre una segona pilota. És el millor migcentre de l’equip, però hauria d’evitar riscos per transmetre seguretat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT