REIAL MADRID
Esports 11/07/2011

Arrenca el segon projecte blanc de Mourinho

N. García
1 min
L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho.

Barcelona.El Reial Madrid 2011/2012, el segon projecte de José Mourinho, es posa avui en marxa. Després d'un inici d'estiu amb moviment pel que fa a les incorpora cions (Altintop, Callejón, Sahin, Varane i Coentrão), el conjunt blanc inicia aquest matí la pretemporada amb l'objectiu de preparar-se tan bé com es pugui per començar una nova temporada encara més exigent que l'anterior.

Els de Mourinho a Madrid només passaran el reconeixement mèdic, ja que tot seguit viatjaran a Los Angeles per començar la gira pels Estats Units. Al continent americà s'enfrontaran amb Los Angeles Galaxy (16 de juliol), el Chivas de Guadalajara (20 de juliol) i el Philadelphia Union (23 de juliol). Els blancs tornaran a casa per agafar un altre cop l'avió i volar a Alemanya, on jugaran contra l'Hertha de Berlín (27 de juliol). I d'allà, a Anglaterra per visitar el Leicester (30 de juliol).

La pretemporada dels blancs no s'acabarà aquí, ja que després d'uns dies de descans a Madrid la plantilla començarà la segona i última gira, que els durà a visitar la Xina. Allà s'enfrontaran amb el Guangzhou Evergrande (3 d'agost) i el Tianjin Teda (6 d'agost).

A partir de llavors, un cop a casa, tocarà començar a preparar els dos partits de la Supercopa d'Espanya contra el Barça (14 i 17 d'agost), amb l'anada al Santiago Bernabéu i la tornada al Camp Nou.

stats