Esports 03/08/2012

El Barça no tanca la porta a fitxar un jugador defensiu aquest any

La secretaria tècnica del Barça segueix treballant per intentar fitxar un migcampista defensiu que pugui jugar de central. El nom que ara mateix sembla que té més opcions és el del camerunès Song.

Toni Padilla
2 min
Alexandre Song durant un partit de l'última temporada amb l'Arsenal. El camerunès és a l'agenda del Barça.

BARCELONATito Vilanova encara té opcions de rebre un nou reforç abans de l'inici de la temporada. La secretaria tècnica del Barça segueix treballant amb la possibilitat d'incorporar un futbolista capacitat per jugar de central o de migcampista defensiu, però després de topar amb un mur quan es va preguntar per Javi Martínez, de l'Athletic Club, cal obrir noves portes.

Amb un límit de diners per fitxar (mai es podria passar dels 20 milions d'euros, i si es pot evitar gastar aquesta xifra, millor), el Barça ha obert les carpetes de jugadors que fa mesos que se segueixen. Un dels noms que tindria més opcions és el del camerunès de l'Arsenal Alexandre Song, per qui ja s'ha preguntat i amb qui ja s'ha contactat. Si finalment s'aposta per Song, però, caldria treballar molt i el cas es podria allargar, ja que el club anglès destaca per la capacitat de portar fins al límit les negociacions per treure el màxim de diners possible. Song és un futbolista que ja va ser seguit pels serveis tècnics del Barça quan jugava a la lliga francesa i que agrada força tant a Andoni Zubizarreta com a Tito Vilanova. Amb l'Arsenal ha jugat tant de central com de migcampista defensiu, i després d'uns anys a l'Emirates veuria amb bons ulls marxar a un equip com el Barça.

Conscient de la situació econòmica del Barça, l'Arsenal demanaria uns 20 milions d'euros. El Barça intentaria rebaixar la xifra, però les converses formals entre els dos clubs encara no s'han produït. De fet, dins del Barça el gran dubte és plantejar-se si Alexandre Song costa més de 15 milions. Fonts del club destaquen que l'objectiu és aconseguir reforçar aquesta posició, però que si finalment arriba un jugador serà d'aquí unes setmanes, ja que ara mateix hi ha altres noms sobre la taula. Primer, doncs, caldria considerar quin preu màxim es pagaria per Song, i acte seguit parlar amb l'Arsenal per iniciar les converses.

Tito Vilanova, per la seva banda, segueix treballant però veu amb bons ulls que no s'acabi fitxant si finalment no es troba l'equilibri entre el jugador desitjat i els diners. El bon nivell de Marc Bartra, de fet, ha servit per certificar que alguns dels millors reforços el Barça ja els té a La Masia.

stats