Esports 22/10/2014

El Bayern Munic de Pep Guardiola s’exhibeix a Roma (1-7)

i

BarcelonaUn Bayern Munic deliciós es va exhibir ahir a Roma (1-7) i va obrir una escletxa gegant en la classificació del grup E de la Lliga de Campions, en què acumula cinc punts més que el segon classificat. L’equip de Pep Guardiola va anotar cinc gols en tan sols 36 minuts i va destrossar amb gran autoritat el subcampió de la lliga italiana.

Arjen Robben (al minuts 9 i al 30), Mario Götze (23), Robert Lewandowski (25) i Thomas Müller (36) van aconseguir avançar l’equip bavarès, que suma tres victòries en tres partits. El Roma va reduir distàncies gràcies a Gervinho (minut 66), però Franck Ribéry (78) i Shaqiri (80) van arrodonir el marcador per al Bayern.

Com és habitual a la Lliga de Campions, Pep Guardiola va apostar per una defensa amb tres centrals. El seu conjunt es va mostrar molt superior tàcticament a un rival absolutament sobrepassat, que va patir amb la pilota i sense. Xabi Alonso va tenir temps i espai per organitzar amb eficiència el joc ofensiu i el Bayern Munic es va mostrar molt efectiu en atac i molt actiu en defensa, i va completar una gran pressió.

En l’altre partit del grup E, el CSKA i el Manchester City van empatar a Moscou (2-2). “Encara podem classificar-nos”, va assegurar Manuel Pellegrini. L’equip del tècnic xilè tan sols ha sumat dos punts en tres jornades.

Repòquer de Luiz Adriano

El gran protagonista de la jornada va ser Luiz Adriano, que va marcar cinc gols en un partit (quatre en una meitat) i va igualar el rècord de Leo Messi, en la victòria del Xakhtar contra el BATE Borissov (0-7). En l’altre partit del grup H, l’Athletic Club va perdre contra el Porto (2-1).