HOQUEI PATINS
Esports 24/02/2011

La Copa, competició imprevisible

Arrenca la Copa del Rei d'hoquei patins. La competició més imprevisible, la que té més alternança de guanyadors. Un cap de setmana en què es baten els vuit millors equips de la primera volta de l'OK Lliga.

Martí Molina
2 min
La Copa, competició imprevisible

Barcelona.Aquest cap de setmana, a Blanes, es disputa la fase final de la Copa del Rei d'hoquei patins. El Barça i el Vilanova obriran foc a les sis de la tarda d'avui, jugant el primer partit dels quarts de final. Els blaugranes, que no estan fent una bona temporada a la Lliga, volen reivindicar-se en una competició "curta i motivadora, ideal per al perfil de jugadors que tenim", assegura el tècnic blaugrana, Ferran Pujalte. Al davant, el Vilanova, un equip que l'any passat va plantar-se a la final i que prepara un partit defensiu contra un rival al qual considera favorit.

Com també és favorit el Liceo, tot i que juga contra l'amfitrió, el Blanes, a les vuit del vespre. Els de la Selva buscaran treure rendiment del factor camp, encara que el tècnic, Ramon Benito, confia que "les ganes no es tornin nervis", en un matx en què Dani Rodríguez reapareixerà després de tres setmanes de baixa.

Demà es disputaran els altres dos partits de quarts. El primer, entre el Reus Deportiu i el Noia. Els del Baix Camp, que són els líders a l'OK Lliga, confien que el Negro Páez arribi a temps per jugar el partit. "Potser només pot jugar cinc minuts, però donaria descans a algun altre jugador" diu Antoni Masip, responsable de la secció d'hoquei del club reusenc. I és que sense Páez, el Reus tan sols té cinc jugadors de pista per afrontar el matx. El Noia n'és conscient i per això buscarà fer un enfrontament molt físic.

L'últim partit el jugaran el Vic i el Vendrell. O el que és el mateix, el campió contra el debutant. Quim López, entrenador dels vigatans, que recupera Titi Roca, apel·la a la prudència: "Més d'un cap de sèrie ha perdut a la primera ronda". El Vendrell no hi té res a perdre i té la baixa important d'Óscar Ruiz, per culpa d'una luxació. De totes maneres, l'entrenador Guillem Cabastany assegura que "és absurd" pensar que el seu equip només hi va "a gaudir".

stats