Esports 21/01/2011

Crits de "Maccabi, fora d'Europa" al Palau Blaugrana

Àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaLa darrera vegada que el conjunt d'Israel va visitar el Palau Blaugrana, al febrer farà dos anys, diversos espontanis van interrompre el joc amb banderes palestines. Ahir les mesures preventives es van reforçar i el partit es va disputar sense cap incidència destacada. Més de 60 membres de seguretat van situar-se envoltant el perímetre de la pista, on ningú es va poder apropar durant l'encontre.

La presència d'aficionats del Maccabi va fer que en alguns moments es poguessin escoltar crits de "Palestina, Palestina" al Palau Blaugrana, on al minut quatre del segon quart també es va cantar "Maccabi, fora d'Europa". A més, es van poder veure mitja dotzena de banderes de Palestina.

La Comunitat Palestina de Catalunya, la Xarxa Solidària contra l'Ocupació de Palestina, la Plataforma Aturem la Guerra i la Xarxa d'Enllaç amb Palestina van emetre dimecres un comunicat declarant l'equip de bàsquet israelià non grat.

En el text, aquestes quatre agrupacions recordaven que "és un deure moral de tota organització i de tota persona sensible a la causa dels drets humans no restar impassible davant aquesta barbaritat".

stats