Esports 06/06/2011

Dinovena Lliga per a l'Atlètic de Terrassa

Oriol Malgosa
Celebració de l'Atlètic.

Terrassa.Partit ajustat, gol als últims minuts i la copa que es queda a Can Salas. El guió de la Lliga de Divisió d'Honor de l'última dècada sembla que estigui preestablert. Ahir, per setena vegada en els últims vuit anys, l'Atlètic de Terrassa va tornar a imposar-se en la final del play-off a la catedral de l'hoquei i davant d'una afició que ja s'ha acostumat als triomfs continus del seu equip.

Si dissabte va ser Inyaki Freixa l'encarregat de forçar el tercer partit amb un gol, ahir va ser Roc Oliva qui es va carregar l'equip a l'esquena i va donar la victòria (3-2) a l'Atlètic amb dos gols i un recital de jugades que el confirmen com el jugador més determinant dels groc-i-negres. Però la victòria dels terrassencs tampoc hauria estat possible sense la gran defensa de penal córner que va dirigir Cristian Peñalba. L'Atlètic va saber aturar l'arma letal dels madrilenys, que van llançar fins a sis penals en la primera meitat sense poder foradar la porteria.

Els de Roger Pallarols, en canvi, van saber trenar jugades per posar a prova el porter català dels madrilenys, Xavi Castillano. L'ex-Atlètic no va poder evitar el gol d'Inyaki Freixa.

A la represa, els madrilenys van arrencar amb més força i, gràcies al seu vuitè penal, van empatar. Els terrassencs es van tornar a avançar amb un gol de Roc Oliva, però els de Xavi Arnau van tornar a posar les taules amb el segon gol de Schickendantz a nou minuts del final.

L'Atlètic va poder marcar el tercer gol en la jugada següent, però no va ser fins a cinc minuts del final quan Roc Oliva va marcar el gol de la victòria amb un llançament de penal que va servir per donar la dinovena Lliga a l'Atlètic de Terrassa.