LA FESTA
Esports 12/05/2011

Divendres, rua per Barcelona per celebrar el títol de Lliga

Martí Molina
1 min
Ahir la festa va tornar a ser a Canaletes. Demà serà pels carrers de la ciutat i el Camp Nou.

Barcelona.Divendres hi haurà rua per Barcelona per celebrar el títol de Lliga. Així ho va confirmar el president del Barça, Sandro Rosell, un cop es va acabar el partit contra el Llevant i els blaugranes es van proclamar matemàticament campions del torneig de la regularitat.

Tot i que el màxim responsable del club no va voler donar gaires detalls de com serà aquesta rua ni el recorregut que seguirà, sí que va confirmar que la comitiva sortiria del Camp Nou divendres a la tarda i, després de recórrer alguns carrers de Barcelona, tornaria a l'estadi perquè jugadors i aficionats poguessin acabar la festa i celebrar el títol de manera conjunta. Serà una rua més curta que en altres ocasions -com anteriors celebracions de Lliga o de Champions-, i començarà divendres a dos quarts de vuit del vespre. Els aficionats que vulguin anar a l'estadi tindran entrada lliure, com en les celebracions anteriors al Camp Nou.

Sandro Rosell va explicar que "aquest és un equip exemplar i divendres a la rua ensenyarem aquests valors a tots els nens i nenes". El president va dir que el Barça havia de "donar exemple" i que durant aquest dijous es perfilaran els detalls de la celebració.

El Barça manté la iniciativa de l'anterior junta directiva de no anar a l'Ajuntament ni a la Generalitat i celebrar la victòria pels carrers de Barcelona.

stats