Enbreu
Esports 12/11/2011

Estructura blaugrana

1 min
Estructura blaugrana

El Barça té clar que el principal motiu per explicar el bon moment de les seccions professionals té a veure amb el fet que els quatre entrenadors són de la casa perquè entenen el club i la seva filosofia des de baix. Això facilita la convivència dels quatre equips al Palau Blaugrana.

El dèficit de les seccions representava el 10% del pressupost del club i la directiva es va proposar reduir-lo fins al 5% en cinc anys. El Barça ha reduït cinc milions d'euros en despeses amb un objectiu clar: que les restriccions no afectessin esportivament els equips.

El club millorarà i ampliarà les instal·lacions poliesportives de la Ciutat Esportiva, on treballen tant els equips professionals quan el pavelló principal està ocupat com els conjunts de formació. La construcció d'un nou Palau Blaugrana, en canvi, no té data prevista. El club s'ha compromès amb l'Eurolliga a seguir uns terminis, però encara no té els permisos de l'Ajuntament de Barcelona. Tampoc hi ha plànols o projecte. Es farà, però no se sap quan.

La gran preocupació de la temporada passada va ser la poca assistència de públic al Palau Blaugrana. Per intentar corregir-ho, el club va treure abonaments diferenciats. Bàsquet, handbol i hoquei patins han millorat dades, però no el futbol sala, una secció que la campanya passada va regalar moltes invitacions per consolidar el projecte.

La junta directiva fa temps que tracta d'augmentar el seu pes específic en les diferents organitzacions com en el cas del bàsquet, en què el club ha liderat l'arribada de Beto Agustí com a nou director general de la Lliga Endesa.

stats