LA CREU DEL PARTIT
Esports 16/12/2011

El Guaje estarà entre 4 i 5 mesos de baixa, però vol ser a Munic

Villa s'ha trencat la tíbia de la cama esquerra i haurà d'estar entre 4 i 5 mesos de baixa. L'asturià ja pensa en la recuperació i vol arribar a temps de jugar la final de la Champions a Munic el 19 de maig.

Albert Solé
2 min
David Villa parla amb Carles Puyol i Sergi Busquets en una sala de l'hotel del Barça a Yokohama, després que li enguixessin la cama a l'hospital.

BARCELONA.David Villa necessitava dosis importants d'estima per part de l'afició blaugrana després d'una portada d'un diari madrileny -el Marca - que el posava en el punt de mira, i el destí, de la manera més cruel possible, li ha donat aquesta estima multiplicada per mil. Quan al minut 35 del partit el davanter asturià va fer un gest de dolor esgarrifador en una lluita per una pilota amb un defensa de l'Al-Sadd, molts van témer una lesió greu, però res feia pensar que es tractaria d'una fractura de tíbia. De seguida, a través de la xarxa i de tot arreu, van arribar missatges sincers d'ànim a Villa per desitjar-li sort i una ràpida recuperació. Els necessitava perquè previsiblement no tornarà a jugar aquesta temporada. El jugador asturià, però, és qui ha aixecat els ànims als seus seguidors i en especial als culers, amb un missatge penjat a la seva pàgina del Facebook: "Aquesta lesió és un cop dur, però estic convençut que em recuperaré tan ràpid com sigui possible, i ja penso a jugar la final de Munic [de la Lliga de Campions, el 19 de maig] (sé que els meus companys m'hi portaran) i l'Eurocopa. Treballaré molt per aconseguir-ho. Que comptin amb mi!"

Ja ha arribat a Barcelona

Villa va ser retirat del camp amb llitera i de l'estadi mateix el van enviar a un hospital de Yokohama, on van determinar la gravetat de la fractura de tíbia. De seguida el Barça va buscar el primer vol per tornar a Barcelona des del Japó -via Frankfurt- perquè Villa tornés a casa com més aviat millor i fos operat amb la màxima urgència pel doctor Ramon Cugat. Villa ja ha arribat a Barcelona, i l'han acompanyat el doctor del Barça Ricard Pruna i Manel Estiarte per ajudar-lo en un viatge complex per la cadira de rodes i la cama enguixada.

Alexis i Mascherano, tocats

A banda de Villa, dos jugadors més del Barça van acabar el partit amb l'Al-Sadd amb molèsties. Alexis Sánchez, que precisament havia entrat al camp a la primera part per substituir Villa, va haver de sortir del camp abans d'hora per una estrebada a l'engonal esquerre i és dubte per jugar la final. I amb el temps ja complert, Javier Mascherano va rebre una forta trepitjada al turmell per part d'un rival i va haver de sortir del camp amb llitera, tot i que sembla que només va ser un ensurt.

stats