EL CHELSEA OFERIA QUINZE MILIONS
Esports 11/02/2011

Guardiola hauria donat carabassa a Abramòvitx

Toni Padilla
2 min

BarcelonaUn dels motius pels quals la directiva de Sandro Rosell volia emparaular la renovació de Pep Guardiola durant les primeres setmanes d'aquest any era per evitar rumors sobre el futur del tècnic català just quan tornen els partits claus de la Lliga de Campions. Des de la seva primera temporada al capdavant del Barça, Guardiola s'ha convertit en objecte de desig d'alguns dels principals equips de la Premier League, per la qual cosa l'anunci de la seva continuïtat ofereix la tranquil·litat necessària al club.

Ahir, per exemple, Sportyou informava que el Chelsea hauria estat treballant amb força per aconseguir els serveis de Pep Guardiola abans que es fes pública la notícia de la seva renovació. El periodista Elias Israel va explicar que els anglesos haurien arribat a oferir quinze milions d'euros per temporada per convèncer el de Santpedor. El Chelsea volia també els serveis de Txiki Begiristain, el que va ser secretari tècnic del club durant les últimes temporades. Guardiola, però, no hauria ni valorat aquesta possibilitat ja que sempre ha prioritzar treballar al Barça. El tècnic de Santpedor, per cert, parlarà avui en la tradicional roda de premsa prèvia als partits de Lliga i dirà la seva sobre aquesta notícia i sobretot sobre la seva renovació, perquè serà el primer cop que parli des de dimarts.

Actualment, el tècnic del Chelsea és l'italià Carlo Ancelotti, que malgrat haver guanyat la Lliga la temporada passada no acaba de convèncer a Stamford Bridge. Des de fa temps es parla de l'interès que genera la figura de Guardiola al mercat anglès, però el tècnic català ha deixat clar que la seva prioritat és treballar al club on ha viscut la major part de la seva trajectòria.

I el Papa també haurà d'esperar

Guardiola, doncs, segueix a Barcelona, on vol controlar tot el que tingui a veure amb el primer equip. De fet, la negativa del tècnic a veure com els seus jugadors internacionals amb Espanya marxaven a Roma dos dies abans de jugar amb l'Arsenal per trobar-se amb el Papa ha provocat que la recepció del pontífex a la selecció estatal s'hagi ajornat.

stats