BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 08/05/2011

Joan Carles Navarro, una estrella que no caduca

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona.Des que va decidir abandonar el somni de la NBA i tornar a Europa, Joan Carles Navarro no para d'acumular premis. Fa un parell d'anys va ser escollit millor jugador (MVP) de l'Eurolliga i, l'any passat, de la final four de París. Ahir a la nit, tot i que el Regal Barça no va aconseguir classificar-se per a la fase final del Palau Sant Jordi, l'escorta va ser escollit entre els cinc millors jugadors de la temporada en un acte que es va celebrar al Museu Nacional d'Art Contemporani. Joan Carles Navarro, que ha tingut una mitjana de 14,1 punts a l'Eurolliga, s'ha perdut quatre partits de la màxima competició europea per lesió, però això no ha impedit que torni a ser entre els millors.

El cinc ideal de l'Eurolliga 2010-11 el completen Fernando San Emeterio, Mike Batiste, Sofoklis Schortsanitis i Dimitris Diamantidis, que a més també va ser escollit millor jugador i millor defensa de la competició.

Una final entre pesos pesants

El Palau Sant Jordi acollirà aquesta tarda (16.30 hores, Teledeporte) la final de l'Eurolliga, un duel que enfrontarà el Panathinaikòs de Zeljko Obradovic al Maccabi Electra Tel Aviv de David Blatt. L'equip grec destaca pel seu joc tàctic, especialment en defensa. El seu rival, per la capacitat física dels seus jugadors.

El control del ritme serà clau en un partit en què tothom espera el duel a la pintura entre Batiste i Schortsanitis. La representació catalana l'aportarà la presència de Juan Carlos Mitjana com a àrbitre. Al seu costat hi haurà Lottermoseri Lamonica.

stats