Publicitat
Publicitat

Johan Cruyff: “M’agradaria una reconciliació, però depèn de les dues parts”

Johan Cruyff, exentrenador del Barça, va ser entrevistat ahir per Risto Mejide al programa Viajando con Chester (Cuatro). “Sandro Rosell ha estat tres anys fent campanya i durant aquests tres anys ha parlat malament de mi”, va dir. Malgrat això, Cruyff va avançar: “Em vaig reunir amb ell i quatre persones més per veure si volia rectificar algunes coses que embrutaven la meva imatge”. ¿I és possible una reconciliació amb l’actual junta? “M’agradaria, però depèn de les dues parts”, va declarar.

Respecte a la publicitat de Qatar Airways, Johan Cruyff va ser clar: “Nosaltres estàvem molt a favor de l’Unicef i en contra de les grans marques”. Sobre Josep Lluís Núñez, l’extècnic, encara dolgut perquè el Barça va tractar malament el seu fill Jordi, va reconèixer: “No hi he tornat a parlar des del dia en què vaig marxar i no hi parlaré mai més”.

Johan Cruyff va parlar de la seva etapa com a seleccionador de Catalunya. “No vaig cobrar res”, va recordar l’entrenador holandès, que es va mostrar a favor del dret a decidir. “Si vull, sé parlar català, però no ho faig mai en públic perquè no el domino i no vull que es malinterpretin les meves paraules. A més, guanyo temps per pensar les meves respostes”, va dir.

Johan Cruyff també va dir: “Vaig tenir l’oportunitat de fitxar pel Reial Madrid, però vaig decidir anar al Barça perquè pensava que podia tenir més bon rendiment”. I va assegurar: “El Dream Team el vam formar entre nosaltres, va ser com crear un puzle. Els catalans no eren un poble valent i per això vaig comprar uns quants jugadors bascos”. Finalment, en ser acusat de ser massa interventor, va recordar: “El jugador número 1 no pot guanyar menys diners que el número 10, i jo acostumo a saber quins són els millors jugadors”.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT