FUTBOL
Esports 22/03/2012

L'Espanyol busca donar volada al seu somni europeu

Luana Valls
2 min
Coutinho ja ha demostrat la seva faceta golejadora.

Després de la victòria contra el Racing per 3-1, l'Espanyol farà tot el que pugui per aconseguir els tres punts contra el Betis (20 h), cosa que el mantindria en zona europea. Mauricio Pochettino va comparèixer ahir en roda de premsa i, cansat que li fessin preguntes sobre Europa, va dir que ja no en parlaria més i va assegurar: "Si parles d'Europa reps hòsties i, si no, et diuen conformista". Pochettino va assegurar que el seu objectiu per al partit d'avui és "guanyar el Betis" i, després, que sigui la mateixa victòria el que els "situï al lloc que sigui". Al final de la roda de premsa Pochettino va tenir unes paraules per al seu compatriota, Leo Messi: "Crec que els fets parlen per si sols. Les coses quan es fan bé sempre surten soles", va sentenciar.

Sobre el partit d'avui, el tècnic blanc-i-blau va advertir sobre els perills que pot comportar el conjunt bètic: "Ens trobarem amb un rival agressiu, dinàmic. Necessita sumar igual que nosaltres i davant la seva afició voldran demostrar que són un equip amb força". Tot i així, va remarcar que "l'estrès" que poden sentir "pot ser positiu perquè et fa estar en alerta". El Betis afrontarà aquest partit com si es tractés d'una final, ja que necessita la victòria per allunyar-se de la zona de descens.

Malgrat els bons resultats obtinguts en les últimes jornades, Pochettino va voler enviar un missatge de cautela: "Sempre abans d'un partit tinc bones sensacions, però el secret és jugar sense pensar que hem aconseguit dues victòries seguides. Tres punts ens donarien una confiança increïble".

Per a aquest partit l'hispanoargentí va dir que es plantejava "fer rotacions", però fins a l'últim moment no se sabrà l'alineació escollida. Tot i així, no podrà comptar amb Verdú, sancionat, ni amb Sergio García, que pateix una lleu elongació en la musculatura isquiotibial de la cama dreta i estarà una setmana al marge. Amb qui sí que podrà comptar serà amb Raúl Baena, amb el davanter francès Thievy Bifouma i amb el lusità Rui Fonte, que van ser donats d'alta per decisió tècnica.

La gran novetat serà la tornada de l'uruguaià Juan Albín després d'un mes i mig per recuperar-se de la lesió al recte anterior dret. El tècnic de l'Espanyol també va convocar tres jugadors del filial per completar la convocatòria.

stats