PRIMERA DIVISIÓ
Esports 04/07/2012

L'Espanyol mostra les samarretes de la temporada 2012/2013

Jordi Mestre
1 min
La primera i segona equipacions de l'Espanyol per a la pròxima temporada.

BARCELONA.L'Espanyol va presentar ahir a l'estadi de Cornellà-El Prat les samarretes que vestiran tots els equips del club la temporada 2012/2013. Les equipacions, fabricades per la marca Puma, es van començar a comercialitzar el mateix dia de la presentació a un preu de 70 euros.

Puma ha escollit un disseny amb línies blanc-i-blaves estretes per a la primera equipació. El coll de la samarreta és blanc i inclou una senyera a la part interior. Els pantalons són blaus i les mitges, que la temporada passada van ser completament blanques, ara inclouen ratlles horitzontals blaves. La segona equipació és de color verd llima, amb una franja gris i pantalons del mateix color. La samarreta dels porters és lila.

Diversos centenars de socis i simpatitzants pericos van assistir a la presentació, que va comptar amb la presència de personatges coneguts, com Gemma Mengual i José Corbacho. Durant l'acte, el vicepresident de màrqueting i comunicació de l'Espanyol, August Newton, es va mostrar orgullós de poder tenir una marca com Puma d'espònsor tècnic. Newton va descriure les noves equipacions de "molt vistoses i modernes" i es va mostrar segur que seran "del grat" de l'afició blanc-i-blava.

stats