ESPANYOL
Esports 23/04/2011

L'assalt al Molinón exigeix tornar a marcar lluny de Cornellà

L'últim gol de l'Espanyol com a visitant el va marcar Álvaro Vázquez en la derrota 3-2 a Almeria el 5 de febrer. Des d'aleshores, els periquitos només han sumat un punt a domicili, contra l'Hèrcules.

Natalia Arroyo
1 min
L'assalt al Molinón exigeix tornar a marcar lluny de Cornellà

Barcelona.Dos empats consecutius contra l'Hèrcules i l'Atlètic de Madrid han revitalitzat l'Espanyol abans d'afrontar les últimes sis jornades de Lliga. Dos punts que han trencat una ratxa de mals resultats i han fet oblidar la sequera golejadora de l'equip lluny del seu estadi.

I és que el conjunt de Pochettino no ha celebrat un gol fora de casa des que Álvaro Vázquez va fer el 3-2 al Juegos del Mediterráneo un 5 de febrer. No va servir de gaire, perquè l'equip va perdre. Després s'ha jugat al Reyno de Navarra, al Ciutat de València, a la Rosaleda i al Rico Pérez, i l'equip no ha trobat el camí del gol. Demà al matí l'equip farà l'últim entrenament abans de desplaçar-se a Gijón, on l'Sporting no perd des de fa tres mesos, quan el Màlaga va prendre-li els tres punts. A més, no ha encaixat cap gol com a local en les darreres quatre jornades. L'Osasuna, l'Almeria, el Getafe i el Saragossa no van poder batre Juan Pablo (o Cuéllar, el porter suplent). L'últim de fer-ho va ser el Barça, amb un gol de Villa al minut 80.

Javi Márquez

El migcampista reclamava ahir un lloc a l'onze titular i assegurava que està recuperat de les molèsties al turmell. Amb ell a la gespa, l'Espanyol va derrotar l'Sporting a la primera volta per 1-0, amb gol de Luis García. Però 19 jornades després, moltes coses han canviat.

stats