ESPANYOL
Esports 10/08/2013

A Londres sense Wakaso, amb problemes de visat

i
Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaUn problema amb el visat deixarà Mubarak Wakaso a Barcelona. El migcampista ghanès no viatjarà a Londres per participar en l'últim amistós de pretemporada que enfrontarà l'Espanyol amb el Tottenham (18.30 h, TV3). La coincidència d'aquesta absència justament en una setmana plena de polèmica amb el jugador africà ha obert les especulacions que Javier Aguirre va afanyar-se a tallar: "Wakaso no té el visat per entrar a Anglaterra. [El delegat] José María Calzón va pensar que Ghana l'hi obtindria i es va confiar, però al final no podrà anar-hi", va explicar. El mexicà, a més, va assegurar que compta amb el futbolista i que Wakaso no està en venda. Tampoc Héctor Moreno, l'altre jugador periquito amb ofertes per abandonar el club.

La baixa del ghanès no afecta la preparació de l'Espanyol de cara a l'inici de la Lliga perquè Wakaso estarà sancionat en les dues primeres jornades.

A més de la seva baixa, Aguirre no ha fet viatjar a Londres Sergio Tejera, Juan Ángel Albín, Christian Alfonso i Adrian Luna per decisió tècnica. L'entrenador s'endú 21 futbolistes per jugar avui White Hart Lane.

stats