BÀSQUET: COPA DEL REI
Esports 23/02/2012

El Madrid qüestiona el lideratge de Navarro

Pablo Laso, entrenador del Reial Madrid, va aprofitar el títol de Copa del Rei per criticar el lideratge de Joan Carles Navarro. Xavi Pascual, tècnic del Barça Regal, prefereix ignorar els atacs.

àlex Gozalbo
2 min
Joan Carles Navarro en acció durant els quarts de final de la Copa del Rei contra el Lucentum.

BARCELONA.Quan Pablo Laso va accedir a la banqueta del Reial Madrid, a Can Barça van advertir que l'entrenador basc adoptaria un paper més bel·ligerant contra el club blaugrana, una línia de declaracions més agressiva i pròxima a la de José Mourinho. Els mesos van anar passant i el tècnic es va mantenir en un discret segon pla, una posició que va mantenir fins que diumenge va aixecar el títol de la Copa del Rei al Palau Sant Jordi.

"De deu vegades que haguéssim jugat la final contra el Barça, deu vegades hauríem guanyat nosaltres. Jo n'estava convençut", va dir Pablo Laso al programa El partido de las 12 (Cope). L'entrenador va aprofitar els problemes físics de Joan Carles Navarro per atiar el foc contra l'escorta del Barça Regal: "No crec que Joan Carles Navarro sigui un líder. Pot ser un líder en anotació, però un líder es veu en altres coses", va afegir sense dubtar.

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, també va aprofitat la victòria per tornar a ressaltar els valors del seu club: "Aquest equip ens ha reconciliat amb la història del bàsquet, són fidels als principis del madridisme i no accepten que hi hagi desafiaments impossibles".

Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal, té clara quina serà la línia d'actuació per reaccionar als atacs del Reial Madrid. El tècnic de Gavà imitarà el tarannà de Pep Guardiola i ignorarà les crítiques. "No entro a valorar coses d'aquest estil, l'únic que em preocupa és el meu equip", va assegurar ahir abans de viatjar cap a Cantú. I sobre l'estat del jugador, Xavi Pascual va afegir: "Navarro continua com aquests últims dies. En principi està a punt per jugar, com ho ha fet els dies de la Copa del Rei".

Números de llegenda

Aliè als atacs del Reial Madrid, Joan Carles Navarro es va quedar sense el premi de la sisena Copa del Rei, però va augmentar la seva collita de rècords al campionat jugat al Palau Sant Jordi. El capità del Barça Regal ja és el jugador blaugrana amb més partits (31), més tirs lliures anotats (95) i el que acumula més valoració (348).

El pròxim objectiu de Joan Carles Navarro és convertir-se en el millor triplista de tots els temps del bàsquet espanyol, una distinció que ara està en mans d'Alberto Herreros. Tan sols un triple separa els dos tiradors.

stats