Esports 07/11/2011

"Mai havíem jugat contra un equip tan intens i agressiu"

Pep Guardiola assegura que el partit a San Mamés va ser "un partidàs i un cant al futbol" i que està "orgullós" per com havien "entès el partit" els seus jugadors en un matx tan exigent.

David R. Jover
1 min
Pep Guardiola celebra el gol de l'empat de Leo Messi, al minut 91.

Barcelona"És un dels millors partits que he dirigit. Tots dos equips han anat a guanyar i l'espectador n'ha sortit beneficiat". Així va definir Josep Guardiola el partit entre l'Athletic de Bilbao i el Barça.

I és que el preparador blaugrana estava molt satisfet pel joc dels seus jugadors ahir a San Mamés, de qui va dir que havien "entès el partit" a la perfecció. L'Athletic va estar molt intens durant els noranta minuts i Guardiola va tenir paraules d'elogi cap a l'equip biscaí. "S'ha de felicitar l'Athletic, jugadors i entrenador pel meravellós partit que han fet", va comentar.

A més, el de Santpedor va explicar que li va dir a Marcelo Bielsa "que són unes bèsties" i va reconèixer que "mai havíem jugat davant un equip tan intens i agressiu".

A l'inici del partit Leo Messi es va situar a la banda dreta i Guardiola va explicar que ho va fer perquè "volia que rebés la pilota amb més lateralitat i així encarés", ja que pel mig estava tot embussat. A més, va dir que l'argentí va fer un matx "meravellós" i que, com és habitual, va tenir "la capacitat de desequilibrar el partit". Sobre Cesc Fàbregas va comentar que "és molt resistent" en aquest tipus de partits i que "juga molt bé a futbol".

L'entrenador blaugrana també va voler lloar, tot i els dos gols encaixats, la gran feina defensiva dels seus: "Té mèrit que tan sols ens hagin creat tres ocasions de gol", va assegurar.

Per acabar va tornar a brindar per un gran partit de futbol: "Tothom ha gaudit d'un espectacle meravellós".

stats