BÀSQUET - LLIGA ACB
Esports 15/02/2011

Si Messina marxa a Milà, el Madrid pensa en Pepu

àlex Gozalbo
1 min

MADRID.La victòria del Regal Barça a la Copa del Rei encara cou a Madrid, on Ettore Messina comença a estar fart del club blanc, i Florentino Pérez, d'ell. La derrota de diumenge al Palacio de los Deportes ha accentuat un distanciament que en les últimes setmanes és més que evident. Els dos es van ignorar durant l'entrega de premis, com es va poder veure per televisió.

A més, Messina té motius per marxar, ja que el tècnic italià ha rebut una atractiva oferta de l'Armani Jeans de Milà i l'entrenador se la mira amb bons ulls. En cas d'acceptar-la, el primer candidat per ocupar la seva banqueta és Pepu Hernández, entrenador del DKV Joventut. Juan Carlos Sánchez, director de la secció de bàsquet del Reial Madrid, i Alberto Herreros, director esportiu, creuen que és la persona adequada per redreçar l'equip.

Des que Xavi Pascual va arribar a la banqueta del Regal Barça, la superioritat del seu equip respecte al Reial Madrid fa pànic. L'equip blaugrana ha guanyat 11 dels últims 12 enfrontaments directes.

El tècnic de Gavà, que ahir va complir tres anys com a primer entrenador de l'equip de la millor manera, amb una nova Copa sota el braç, va renovar fa unes setmanes amb el Barça fins al 2013. A Madrid, en canvi, tot són dubtes.

stats