FUTBOL
Esports 13/09/2012

El Nàstic venç el Manlleu i guanya la Copa Catalunya (1-0)

Jordi Mestre
1 min

BARCELONA.El Nàstic de Tarragona es va imposar ahir per 0-1 al Manlleu a la final de la XXIII edició de la Copa Catalunya. El duel disputat a l'Estadi Municipal de Manlleu va ser molt intens, però les ocasions reals de gol van ser escasses. A la primera meitat els osonencs va dur el pes del partit i van generar la majoria de situacions de perill gràcies a més domini territorial, però no van ser capaços de traduir la superioritat en gols. Els tarragonins, per la seva banda, van adoptar una actitud més cautelosa i van intentar fer del joc directe i els contraatacs el seu principal argument ofensiu.

A la represa l'entrenador del Nàstic, Kiko Ramírez, va reaccionar fent entrar el joveníssim migcampista Eugeni Valderrama. El canvi va ser decisiu: el jugador tarragoní va avisar, poc després d'entrar, amb un gran xut des de fora de l'àrea i, uns minuts més tard, una segona canonada seva es va convertir en el 0-1 definitiu. Tot i l'esforç del conjunt de Manlleu, que va intentar apropar-se a la meta de Rubén Pérez mitjançant un joc cada cop més directe i arriscat, els granes es van mostrar molt segurs i no van concedir cap opció als seus rivals.

Amb aquesta victòria el Nàstic suma la seva segona Copa Catalunya, després de guanyar-la per primer cop contra el FC Barcelona la temporada 2007-2008.

stats