Esports 26/08/2012

Pol Espargaró suma la tercera 'pole' consecutiva

N.g.
2 min

Pol Espargaró té decidit plantar cara a Marc Márquez i no posar-li les coses fàcils en la que serà l'última temporada a Moto2 del de Cervera. Ahir, el de Granollers va marcar la quarta pole position de la temporada, la tercera que aconsegueix de manera consecutiva. Al traçat de Brno, Espargaró ha dominat tres de les quatre sessions -tres de lliures i l'oficial- del cap de setmana.

Ahir, durant els entrenaments oficials, el de Granollers va veure com a l'inici Márquez dominava la taula de temps, però ràpidament el granollerí es va situar primer i volta rere volta va anar rebaixant el seu propi temps, fins a deixar-lo en 2:01.953. L'esforç va tenir recompensa en forma de rècord, ja que va rebaixar en set dècimes la millor volta del circuit que estava en possessió de Marc Márquez. El cerverí, amb problemes en l'última part de l'entrenament a causa d'un pneumàtic defectuós, arrencarà avui des de la quarta posició (12.20 hores, Telecinco).

Maverick, un altre cop primer

Maverick Viñales va aconseguir ahir la cinquena pole position de la temporada i avui (11 hores, Telecinco) arrencarà primer. La primera part dels entrenaments oficials va estar dominada pel balear Lluís Salom, a més de Maverick Viñales i Sandro Cortese, que sempre van estar lluitant per les posicions capdavanteres. A quinze minuts per al final, van començar a caure les primeres gotes, però la pluja no va passar d'aquí i res va impedir que els pilots rebaixessin els seus temps en el tram final de l'entrenament. Viñales va aconseguir superar el temps de Salom amb un registre de 2:08.075 i, tot que Cortese també va rebaixar el crono en un últim intent amb la bandera a quadres ja onejant, no va superar el del català.

Lorenzo, gran dominador

El dominador del cap de setmana havia estat Dani Pedrosa, però Jorge Lorenzo sortirà avui (14 hores, Telecinco) primer. El mallorquí, incòmode amb la seva moto en els lliures, va decidir recuperar la posada a punt de l'any passat, que va ser la solució. Fins i tot va aconseguir un nou rècord marcant la volta ràpida del circuit de Brno. Pedrosa, que va caure a l'inici de la sessió, va tancar els entrenaments oficials amb la tercera posició i, per tant, completarà la primera fila de la graella.

stats