ELS BLANCS SEGUEIXEN PROVOCANT LA RESTA D'EQUIPS
Esports 08/01/2011

El Reial Madrid i Mourinho 'fan amics' allà on van

Nou enemic per a Mourinho i el Madrid. Els jugadors del Llevant es van queixar després del partit de Copa del menyspreu dels blancs: "No em toquis la samarreta que me l'embrutes", els va etzibar Di María.

Nuria García / Toni Padilla
3 min
Després de guanyar el Llevant 8-0 al Bernabéu, Mourinho no va acabar bé amb l'afició del Ciutat de València en la tornada.

BarcelonaDes que el tècnic José Mourinho va arribar a la banqueta del Reial Madrid aquest estiu, el club blanc no ha deixat de fer amics . L'entrenador portuguès és fan d'acaparar el protagonisme -ja ho va fer anteriorment quan entrenava el Porto, el Chelsea i l'Inter- fent declaracions que busquen provocar, si bé sembla que els seus jugadors no es volen quedar enrere. L'últim enrenou arriba des de València. Després del partit de tornada de la Copa del Rei, els jugadors del Llevant van queixar-se del menyspreu amb què els havien tractat els blancs, que van guanyar 8-0 al Bernabéu i van caure 2-0 al Ciutat de València. "No em toquis la samarreta que me l'embrutes", va dir amb sorna Di María a un jugador del conjunt valencià durant el partit d'anada de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu, quan el Llevant ja perdia 6-0, i Özil va reaccionar de la mateixa manera davant Juanlu. Els granotes han afirmat que els blancs van burxar-los i van arribar fins i tot a l'insult. Marcelo també es va riure dels jugadors del Llevant, en concret de Sergio Ballesteros, després que aquest rebés una dura entrada de Pepe.

Ballesteros se les té amb Mou

Sergio Ballesteros es va encarar a Mourinho dijous en el descans del partit de tornada de la Copa del Rei. El defensa del Llevant, que no estava convocat, va demanar-li respecte al tècnic blanc després que fes escalfar-se Pepe abans de la mitja hora de partit sense que cap jugador del seu equip estigués lesionat o amb molèsties. "Hi havia una persona que cridava si estàvem fent broma volent treure Pepe. No sé qui és Ballesteros, no passa res", va dir Mourinho en la roda de premsa.

El defensa del Llevant no és la primera persona de la qual el portuguès diu no tenir ni idea. També va dir que no coneixia Gregorio Manzano, tècnic del Sevilla, després que opinés sobre el que creia una falta de conceptes en atac del Reial Madrid. I Manzano, al seu torn, tampoc és el primer entrenador a qui Mourinho provoca o intenta provocar. Abans, el portuguès ja s'havia fet amic d'Arsène Wegner, de Rafa Benítez, de Claudio Ranieri... Des que ha arribat a la Lliga, la llista de noms s'ha fet més llarga: a Pep Guardiola l'ha intentat provocar en moltes ocasions, però l'entrenador blaugrana no ha picat i sempre ha evitat la confrontació; a Mauricio Pochettino li va dir que callés durant un partit quan el tècnic de l'Espanyol protestava una decisió de l'àrbitre des de la banqueta, i a Manolo Preciado el va acusar de jugar amb els suplents al Camp Nou. L'encreuament de crítiques entre l'entrenador de l'Sporting i Mourinho va acabar amb Preciado titllant el portuguès de "canalla". Fins i tot el tècnic del València, Unai Emery, va qualificar l'entrenador del Reial Madrid de "ploraner" per les seves declaracions.

De San Siro al Ciutat de València

José Mourinho està molt acostumat a rebre xiulades als camps de futbol, que l'afició rival l'increpi amb crits en contra després que ell mateix hagi caldejat l'ambient. Aquest dijous va ser acomiadat del Ciutat de València entre crits de " Mourinho muérete ", igual que ja va passar al Molinón a la Lliga. A San Siro, a la Lliga de Campions, on tornava amb el Reial Madrid després d'haver marxat al club blanc a l'estiu, va respondre a l'escridassada dels seguidors del Milan aixecant tres dits, recordant-los el triplet que havia aconseguit amb l'Inter. I al Camp Nou, l'afició culer, amb el 5-0 al marcador, li va reclamar que donés la cara i sortís de la banqueta, mofant-se d'ell. Quin serà el proper club o el proper camp que es faci amic dels blancs?

stats