BARÇA
Esports 23/08/2011

Sandro Rosell: "El cos em demanava denunciar Mourinho"

El president va trencar ahir el seu silenci davant del Congrés Mundial de Penyes, on va aprofitar per explicar per què el club ha decidit no denunciar José Mourinho pels fets de la Supercopa.

Toni Padilla
1 min
Sandro Rosell: "El cos em demanava denunciar Mourinho"

Barcelona.Cinc dies després dels incidents de la Supercopa d'Espanya, cap dels dos presidents havia parlat sobre tot el que va passar al Camp Nou. Ahir, però, Sandro Rosell va aprofitar la seva presència al Congrés Mundial de Penyes per "explicar" per què el club ha decidit no denunciar Mourinho per haver agredit Tito Vilanova, ni trencar relacions amb el Madrid, tot i que aquest estiu s'havia advertit d'aquesta possibilitat.

Acompanyat de Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez, Rosell va reconèixer: "El cos et demana fer-ho, però després de parlar amb Zubizarreta, Guardiola i Vilanova, per consens es va decidir que res afectés la part esportiva. Tito Vilanova va ser el primer a demanar que no denunciéssim Mourinho, a qui l'opinió pública ja ha jutjat. Hi ha hagut consens entre tots els del club per no denunciar-lo i no convertir-lo en la víctima". Poques hores després d'aquells fets, la directiva, el cos tècnic i la secretaria tècnica van acordar durant una reunió no respondre de cap manera.

Rosell va voler recordar ahir que "cal posar seny". "O abaixem la tensió o ens matarem pel carrer. Si voleu una junta directiva xarlatana i bravucona , nosaltres no ho som. No som una junta que xerri massa i provoqui, som diferents". El president però, no va poder estar-se de treure pit en parlar del primer èxit de la temporada, la Supercopa, en recordar: "Nosaltres veníem de la platja i s'ha guanyat el trofeu davant d'un equip molt més ben preparat", en referència a la preparació física del Reial Madrid.

stats