DERROTA A MÀLAGA
Esports 10/03/2011

Set minuts de sequera condemnen l'Assignia

L'Assignia Manresa va anotar dos punts més (51) que diumenge i, en canvi, ahir va perdre per 24 punts de diferència a la pista de l'Unicaja. Set minuts sense anotar van condemnar l'equip català.

à.g.
Pablo Almazán i Jordi Grimau.

L'Assignia Manresa s'ha acostumat a anotar pocs punts. Quan ho fa al Nou Congost, on la seva defensa anul·la les virtuts dels rivals, té opcions de victòria. Quan ho fa fora de casa, la cosa canvia.

L'equip de Jaume Ponsarnau va perdre ahir a la pista de l'Unicaja (75-51) un partit que no desprenia mala flaire al final del tercer quart, quan l'equip perdia per tan sols un punt. Un mal inici de l'últim període, amb set minuts sense anotar, va condemnar l'equip de Manresa, que sense Uros Slokar va patir molt per aturar el joc interior dels locals.

Un parcial de 17-2 va acabar amb tota esperança de victòria per als visitants, que van patir contra un equip amb una rotació de jugadors molt més llarga. La diferència va ser evident a la pintura, on Chus Mateo va fer servir Joel Freeland, Robert Archibald, Nedzad Sinanovic i Guille Rubio, mentre que Jaume Ponsarnau va tenir problemes per acompanyar Larry Lewis, Milan Majstorovic i Alfons Alzamora, que tot just jugava el segon partit després de la seva lesió.

El Granada vol esgotar opcions

El Menorca Bàsquet no va saber aprofitar la derrota de l'Assignia Manresa per retallar la diferència que els separa a la classificació i va caure a Granada (74-54), una pista que el conjunt de Jaume Ponsarnau haurà de visitar la setmana vinent.