Esports 22/08/2012

Zubizarreta: "De tots els jugadors, Song era el primer de la llista"

M.m. / T.p.
1 min
Andoni Zubizarreta durant la presentació d'Alex Song com a nou jugador del club.

BARCELONA.Andoni Zubizarreta, el director esportiu del Barça, va acompanyar Alex Song durant la roda de premsa de presentació del camerunès. El basc va explicar les raons del fitxatge i va comentar: "És un jugador amb experiència en l'alta competició. Té una condició física i tàctica excel·lent".

Zubizarreta va explicar: "En aquest mercat hem buscat dues coses. Una era la posició de lateral esquerre, per l'absència d'Éric Abidal, que és Jordi Alba. I, d'altra banda, també algú que pogués jugar de central i de pivot. Al final hem optat per un centrecampista, en part perquè la baixa de Seydou Keita ens aconsellava reforçar aquesta zona del mig del camp. De tota la llista de jugadors, Song era el primer. És un jugador amb recorregut físic, sortida de la pilota, capacitat tàctica. No és cert que l'hàgim fitxat per altura, sinó perquè l'entrenador tingui el màxim de recursos al llarg de la temporada per a tot el que pugui passar". Zubizarreta, doncs, va posar Alex Song per davant de Javi Martínez, de l'Athletic de Bilbao, a la llista de prioritats per reforçar la posició de mig centre defensiu.

D'altra banda, el director esportiu també va tenir paraules d'agraïment per a l'Arsenal per haver facilitat la sortida del futbolista: "La negociació amb l'Arsenal ha estat ràpida, i també volem agrair-los que hagi estat un procés eficaç per a les dues parts".

stats