Esports 20/09/2012

Tito: "Em quedo amb el caràcter i les ganes de remuntar"

Martí Molina
1 min

BARCELONA.Tito Vilanova va celebrar el debut a la Champions com a primer entrenador amb victòria, tot i que l'Spartak de Moscou va estar a punt d'endur-se els tres punts del Camp Nou. "Els equips russos mai no ens han estat fàcils, per això la sensació és bona", deia el de Bellcaire d'Empordà després del partit.

El tècnic del Barça va destacar: "L'equip ha reaccionat, ha tingut ganes i caràcter, i em quedo amb això". I és que els russos van capgirar el gol inicial de Tello i es van posar 1-2 al segon temps. "S'han tancat al darrere esperant sortir a la contra i en dues arribades ens han fet dos gols. S'han tancat i ens han obligat a arriscar moltíssim al final", comentava Vilanova. Tanmateix, creia que el triomf blaugrana és just: "Hem tingut moltes ocasions de gol".

La notícia negativa del partit va ser la lesió de Piqué, que estarà entre dues i tres setmanes de baixa. Però l'entrenador va voler treure ferro a la situació. "Esperem que es recuperi aviat, però si ell no hi és posarem algun altre jugador del filial, no hi ha problema".

D'altra banda, Unai Emery, el tècnic de l'Spartak de Moscou, va lamentar que el seu equip no pogués guanyar al Camp Nou. "Havíem de ser eficaços en atac i evitar que ens marquessin gols. Però només hem pogut complir el primer objectiu".

stats