LLIGA DE CAMPIONS
Esports 24/11/2011

El València goleja el Genk 7-0 però necessita un punt

Martí Molina
1 min

BARCELONA.L'equip d'Emery, gràcies sobretot al hat trick de Soldado, va aconseguir ahir a Mestalla la golejada més gran de la seva història en Lliga de Campions, contra el Genk belga (7-0), però li servirà de ben poc si no aconsegueix un empat amb gols en l'última jornada de la fase de grups a Stamford Bridge contra el Chelsea, amb qui van empatar a un a l'anada. Els xe són tercers del grup E amb 8 punts, els mateixos que els anglesos, que van perdre 2-1 contra el Bayer Leverkusen, ja classificat amb 9 punts.

Al grup F, l'Arsenal va segellar la seva classificació a vuitens de final després de guanyar 2-1 el Borussia Dortmund, que diu adéu a la Champions. L'altra plaça se la disputaran l'Olympiacos i l'Olympique de Marsella, que ahir van veure's les cares en un partit que van endur-se els grecs per 0-1.

L'altre equip que ja sap segur que seguirà sentint l'himne de la Champions és l'Apoel de Nicòsia, que es convertirà en el primer equip de Xipre que arriba a vuitens. Els xipriotes van empatar 0-0 contra el Zenit, que anirà a Porto a competir per una plaça a la següent ronda.

stats