LLIGA DE CAMPIONS
Esports 07/12/2011

El València perd 3-0 a Londres i es queda sense Champions

Martí Molina
2 min
El València perd 3-0 a Londres  i es queda sense Champions

BARCELONA.El València necessitava guanyar o empatar amb gols al camp del Chelsea per continuar a la Champions. Però en un partit gris i amb moltes errades, els homes d'Unai Emery van caure per 3-0 (dos gols de Drogba i un de Ramires) i van dir adéu a la màxima competició europea. La victòria dels anglesos els va donar la primera posició del grup E, i el Bayer Leverkusen va acabar segon després d'empatar a Genk. El València jugarà l'Europa League.

Al grup F, l'Olympique de Marsella es va classificar in extremis després de marcar dos gols al camp del Dortmund i guanyar el partit (2-3). El damnificat va ser l'Olympiacos que entrena Ernesto Valverde, que va quedar eliminat tot i guanyar l'Arsenal (3-1).

I al grup G, el Zenit acompanyarà l'APOEL Nicòsia als vuitens de final després d'empatar al camp del Porto (0-0) i eliminar el conjunt portuguès.

Avui es coneixeran els últims classificats. Al grup D, el Madrid juga al camp d'un Ajax que necessita un empat per assegurar-se la classificació. Amb el primer lloc a la butxaca, Mourinho reservarà molts jugadors titulars pensant en el clàssic de dissabte.

Per la seva banda, el Vila-real -ja eliminat- diu adéu a la Champions al Madrigal contra el Nàpols, en un partit en què els italians es juguen la classificació. El Manchester City juga a casa contra un Bayern que ja és primer.

El grup B és el més emocionant de tots. L'Inter ja és primer, però els altres tres equips tenen opcions de quedar segons. Tot es definirà aquest vespre, en els partits Inter-CSKA i Lille-Trabzonspor.

Per últim, el Benfica ja està classificat al grup C, però no com a primer de grup. Els portuguesos s'asseguraran el lideratge si derroten el Galati. Fintalment, el Manchester United necessita puntuar a Basilea per no quedar fora dels vuitens de final.

stats