BARÇA
Esports 30/05/2013

Zubizarreta obre la porta de sortida

Bojan, Muniesa i Villa són alguns dels casos als quals cal anar trobant solució

i
Natalia Arroyo
2 min

Barcelona.Les negociacions, les trucades i les converses per fitxar jugadors van en paral·lel amb les de rescindir contractes i escoltar ofertes per deixar marxar futbolistes. Mentre se segueix rastrejant el mercat per afegir el nom d'un central i el d'algun altre davanter a la carpeta que ha obert Neymar, el Barça va acumulant deures amb els jugadors amb qui no compta. A punt de solucionar el tema d'Éric Abidal (que es resoldrà avui a les 13 h), els casos de Bojan Krkic, Marc Muniesa i David Villa s'han convertit en els més urgents per a la secretaria tècnica.

El cas del davanter cedit al Milan s'està encallant per les diferents expectatives de les tres parts. El club rossonero voldria allargar l'estada de Bojan a Milà i fins i tot es planteja quedar-se'l en propietat després de dos anys de cessió. Però el Barça no està disposat a rebaixar la clàusula de rescissió del davanter de Linyola i busca un traspàs més sucós que el que garanteix el Milan, que ofereix uns quatre milions d'euros. El pare de Bojan aclaria ahir al programa Esports Cope que la situació incomoda el jugador, que té assumit que no té lloc al Barça i que les negociacions entre els blaugranes i el Milan s'estan complicant. "Estem buscant un destí on pugui tenir minuts", va reconèixer.

És una situació similar a la que viu Marc Muniesa, que acaba contracte amb el Barça. Es dóna per fet que el central serà el primer fitxatge de la Reial Societat i fins i tot ha passat revisió mèdica al CAR de Sant Cugat. "És una opció que m'agrada molt, però no és l'única", es va limitar a dir en declaracions també a Esports Cope . El que sí que té clar el jugador -que ja va fer passos per marxar a l'Ajax l'estiu passat, abans de lesionar-se-, és que toca fer les maletes: "És difícil acceptar la situació [de marxar del Barça], però jo vull jugar i ho hauré de fer on sigui".

El Tottenham insisteix

D'altra banda, ahir el diari britànic The Sun tornava a la càrrega amb l'interès del Tottenham per David Villa. Els spurs haurien ofert al Barça 10 milions de lliures (11,7 milions d'euros) per incorporar l'asturià. És la peça (juntament amb el brasiler de l'Internacional de Porto Alegre Leandro Damião) que ha d'aportar el gol que no han tingut aquest any. Fonts pròximes a Tito Vilanova, però, reafirmen la confiança del tècnic en el davanter i en la seva capacitat de fer-li recuperar el seu millor nivell.

stats