Esports 25/01/2012

El jutge únic decidirà avui si sanciona Pepe

N.g.
1 min

BARCELONA.Després que el Comitè de Competició decidís no estudiar el cas Pepe -ja que la trepitjada no va quedar reflectida a l'acta de l'àrbitre del partit-, avui arriba el torn del jutge únic, Alfredo Flórez, que haurà de decidir si actua d'ofici per sancionar el jugador portuguès per la trepitjada a Messi d'avui fa una setmana al Bernabéu.

Així doncs, tot i que el jutge únic fa anys que no actua d'ofici (des del 2003), el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, no sabrà fins hores abans del partit contra el Barça si podrà comptar amb Pepe, que de tota manera és dubte per unes molèsties musculars que ha arrossegat tota la setmana.

De la trepitjada en va parlar el president del Barça, Sandro Rosell. "Esclar que ens vam arribar a plantejar denunciar el que va fer Pepe. Quan veus accions així, és normal. Però després vam decidir no fer-ho, és una decisió consensuada entre el club, el cos tècnic i els jugadors", va comentar el màxim dirigent blaugrana. En la mateixa línia s'expressava el portaveu de la junta directiva del Barça, Toni Freixa. "Nosaltres no som ningú per demanar al Comitè que sancioni Pepe. Som una víctima, en tot cas", va dir Freixa, que va afegir: "Va quedar molt clar el que va passar al terreny de joc. Aquests fets, socialment, ja estan jutjats. La reprovació de l'actuació és unànime, potser falta aquesta sanció específica".

stats